Ζωη

Η αγάπη φαίνεται ότι είναι μια σύμφυτη ιδιότητα του νου που βοηθάει τον άνθρωπο στο «επί πλέον».

Η αγάπη έχει μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο και χρησιμοποιείται από αυτόν με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι, οι άνθρωποι όταν αισθάνονται ότι επέρχεται το τέλος της ζωής τους σκέπτονται και αποφασίζουν τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει εάν έχουν τη χρονική εκείνη στιγμή τη διαπιστευμένη νομική δυνατότητα να πράξουν την άλφα ή βήτα πράξη.

Η ζωή του ανθρώπου καθορίζεται και μορφοποιείται από τα συμβαίνοντα το χρονικό διάστημα που ξεκινά από τη γέννηση του και τελειώνει με το θάνατο του.

«ΑΠΟ ΤΟ Γ΄ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ»

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολούσε τον Σωκράτη και περιγράφεται από τον Πλάτωνα στο έργο του «Πολιτεία» είναι η δομή της προσωπικότητας των ανθρώπων που θα επιλεχθούν ως άρχοντες, δηλαδή κυβερνήτες ενός κράτους

Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη καθορίζεται με ευχέρεια από τον άνθρωπο αφ’ εαυτόν. Τούτος διαθέτει κάποια σωματομετρικά στοιχεία με τα οποία αναγνωρίζεται με ευχέρεια.

 

Ο ασκητισμός, ως κοινωνικό φαινόμενο, χρονολογείται από πολύ παλιά. Έχει εμφανισθεί σε πολλούς πολιτισμούς και έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θρησκείες συμπεριλαμβανομένης της χριστιανικής.

Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι όλα τα έμβια όντα έχουν μία μοναδική ιδιότητα και ευελιξία στη ζωή τους,η οποία τα βοηθά καθημερινά. Η ιδιότητα αυτή καθορίζεται από το φαινόμενο της προσαρμοστικότητας.

Η ανθρώπινη ύπαρξη από τη γέννησή της έως τον θάνατο της χαρακτηρίζεται από πληθώρα αποφάσεων, συγκινησιακών καταστάσεων, κατακτήσεων, ενεργειών και πολλών άλλων σημαντικών και ασήμαντων γεγονότων με σωματικές ή/και ψυχικές επιπτώσεις για το κάθε άτομο.

                facebook    youtube

  1. ειδησεις τωρα
  2. δημοφιλη νεα

Οι νεράιδες του Σίσυφου του Αντώνη Γούλιαρη

Παρεχόμενες Υπηρεσίες e medial

Το Ιατρείο λειτουργεί ως ιατρείο αμιγώς παθολογικό σε όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας (INTERNAL MEDICINE).

Γράμμου 70, Μαρούσι

210 6120004

Στείλτε μας μήνυμα

Ημερολογιο

« Ιανουάριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Facebook